Toitumisnõustaja valik: 5 lihtsat ja tervislikku õhtusöögiideed

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Mida täna õhtuks süüa teha? Ära vaeva oma pead. FreshGO toitumisnõustaja Teele Teder on sinu eest selleks nädalaks juba maitsva ja tervisliku valiku ära teinud.

Esmaspäev

Parem kui tavaline ühepajatoit

Erik Orgu ühepajatoit sealihaga

See ilus ja värviline ühepajatoit teeb silmad ette traditsioonilisele ühepajatoidule. Erik Orgu kiirelt valmiv ja maitsev roog täidab kõhu ning annab palju kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid.

Vaata retsepti SIIT!

Foto: FreshGO

Teisipäev

Ideaalne õhtusöök kaalujälgijale

Mozzarella ja tomatiga pikitud kanafilee

Ideaalne õhtusöök neile, kes jälgivad oma kaalu, ei soovi liiga kaua köögis söögitegemisele aega kulutada ning tahavad maksimaalselt head tulemust. Figuurisõprade poolt valmistatud retseptis sisalduv täisväärtuslik valk ja rasv annavad kiire küllastustunde ning oad kasulikke fütotoitaineid ning antioksüdante. Ära jäta seda retsepti vahele!

Vaata retsepti SIIT!

Foto: FreshGO

Kolmapäev

Kõik vitamiinid kenasti kätte

Juustune lillkapsapüreesupp

Kui sa arvad, et tervislik ja maitsev ei saa ühel taldrikul korraga eksistreerida, siis ilmselgelt pole sa seda suppi veel proovinud. Juust ja lillkapsas on justkui kokku loodud! Kui muidu kaotame söögivalmistamisel palju vitamiine, siis hea uudis on see, et  supi puhul see ei kehti. Kõik vitamiinid, mis köögiviljadest keetmise käigus väljuvad jäävad supivedelikku ning saame need sealt kenasti kätte. 

Vaata retsepti SIIT!

Foto: FreshGO

Neljapäev

Endavalmistatud restoraniroog

Kalarullid ürdivõi täidisega

Kas teadsid, et 85% elanikkonast on oomega-3 rasvhappete puudus. See tekitab väsimust ning muudab sind vastuvõtlikuks erinevatele haigustele. Kala on hea võimalus saada oomega-3e. Pesto ja või selles retseptis muudavad kala eriti maitsvaks. Lisaks on see retsept kindlasti sulle, kui oled alati tahtnud kodus kokata nii ilusaid toite nagu restoranides serveeritakse.

Vaata retsepti SIIT!

Foto: FreshGO

Reede

Meisterkoka retsept- uut moodi pitsa!

Kiire lavashi pitsa pesto, mozarella ja suitsukanaga

See pitsa valmib kiiresti ning annab tänu pähklitele häid rasvu ning meile vajalikke kiudaineid, mis hoiavad kõhtu kauem täis ning aitavad kaalu langetada. Lisaks võid usaldada meisterkokka Imre Kose retsepti- tema juba teab, kuidas üks ideaalne pitsa maitsema peaks.

Vaata retsepti SIIT!

Foto: FreshGO
Copy
Tagasi üles