6 märki, et oled valmis suhte lõpetama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Asjad pole enam nii nagu nad enne olid. Suhe ei tundu sulle põnev, kõik ajab närvi ja tulevik tundub helgem ilma partnerita. Kuidas mõista, et oled valmis suhtest edasi liikuma?

Nähvamine

Ütled kergemini teisele halvasti, kui ta sind närvi ajab. Sul on vähem kannatust oma kaaslase osas ning sind ei morjenda enam nii palju, kuidas ta võib end tunda. 

Sa ei ole temast enam sisse võetud

Suhte alguses ei suutnud te teineteisest käsi eemal hoida. Aja möödudes vähenes see kirg, kuid leidsite alati aega (ja tahtmist) teineteisega koos aega veeta. Nüüdseks on lähedus muutunud pigem tööks kui lõbuks. 

Mõtled tulevikust ilma oma partnerita

Suhtes olles tehakse ühiseid tulevikuplaane ning näed teda enda kõrval. Kui aga mõlgutad tuleviku mõtteid ilma oma kaaslaseta, on ilmselt aeg edasi liikuda. 

Tahad rohkem

Oli aeg, mil sulle tundus, et ta suudab anda kõike, mida vajad. Nüüd aga januned pidevalt rohkema järele ning sa tead, et tema ei suuda sulle seda pakkuda. 

Sind ärritavad asjad, mis varem sind ei huvitanud

Öeldakse, et armastus on pime. Osaliselt on see ka tõsi. Asjad, mis muidu sind ei häirinud, viivad su nüüdseks täiesti endast välja. Hakkad märkama üha rohkem asju, mis muudavad koosolemise täiesti võimatuks.

Tunned huvi teiste vastu

Tunned huvi, kes veel seal tänavatel liigub, keda sa veel kohanud pole. Õnnelikus suhtes olles ei huvita sind, kes parasjagu Tinderis või pubis ringi liigub ning mida neil sulle pakkuda oleks. Kui aga mõte kellegi uuega tutvumisest sinule sära silmile toob, on ilmselt aeg enda suhte osas midagi ette võtta.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles