Popikuninganna Kylie Minogue leidis 50-aastaselt taas armastuse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Austraalia lauljatar, kes on ära teeninud popikuninganna tiitli, andis vahetu intervjuu ajakirjale Marie Claire, kus ta muuhulgas rääkis ka oma ellu jõudnud värskest armastusest.

Kylie partneriks on 44-aastane Briti ajakirja GQ loominguline juht Paul Solomons. Nad kohtusid esimest korda aastal 2004 fotosessioonil, kuid nende suhe lõi õilmitsema möödunud aasta alguses.

«Mul... Mul pole isegi sõnu,» ütleb Kylie äraseletatud häälega teda intervjueerinud ajakirjanikule. «Ta on imeline.»

See, et tal on taas elus keegi, kellega oma igapäeva jagada, on Kylie sõnul aidanud teda palju, eriti oli Paul toeks talle 2018. aastal, mis ei olnud kergete killast.

2017. aastal, kui ta hakkas lindistama oma albumit, oli ta just lahku läinud oma kihlatust, 19 aastat nooremast Joshua Sassest. «Minuga koos töötanud inimesed nägid, et ma olin üsna habras,» sõnas Kylie. «Ma tahtsin teha väga isiklikku plaati ja mõned asjad hingelt ära saada.»

Kylie elus on aga 50-aastaseks saamisega pööratud ka uus lehekülg ning nüüd on ta taas õnnelik. «Ma tunnen end oma nahas väga mugavalt,» möönab lauljatar. «Ja et mu elus on keegi, kellega jagada ka raskemaid aegu... See on hindamatu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles