Boohoo uus «esistringiga» bodi tekitab klientides küsimusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mood on vahel väga kummaline. Iga nädal tuleb mõni bränd välja tootega, mis kompab piire ja püüab erilise maitse austajate tähelepanu võita. See aga tähendab paratamatult, et mõne asjaga pannakse täiesti mööda.

Selle elavaks näiteks on Boohoo uus bodi, mille olemasolu on raske uskuda. Nimelt on sel bodil jalgevaheline osa ees nii kitsas, et seda kutsutakse «esistringiks», edastab Metro.

Bodi on praegu 9 naela (10 euro) eest soodushinnaga müügis ja peaaegu välja müüdud. Kuna selle reklaam on Facebookis tasutud postitus, tõmbas bodi ainulaadne disain sotsiaalmeedias väga palju tähelepanu.

Naistel on mõistagi tekkinud küsimus, kui mugav saab selline bodi olla. Lisaks uuritakse, miks peaks jalaaugud nii kõrged olema – kas ei ole mitte bodi eesmärk just katta kõhu alaosa, et seda saaks kanda seeliku või pükste all? Eriti on aga sotsiaalmeedias kütnud kirgi küsimus, mis on juhtunud modelli bikiinipiirkonnaga, sest tavaliselt ei saa naised kanda jalgevahel nii kitsast kangariba ilma, et see teatud kehaosa paljastaks.

Boohoo ei ole päringutele vastanud, mistõttu jääb hetkel üle vaid oletada, kui kantav põneva välimusega bodi tegelikult on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles