Gisele Bündchen pihtis, mis tunded teda valdasid, kui tema mees teise naisega lapse sai

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Brady, Gisele Bündchen ja nende tütar Violet 2019. aastal.
Tom Brady, Gisele Bündchen ja nende tütar Violet 2019. aastal. Foto: Kevin C. Cox / AFP / Scanpix

Supermodell Gisele Bündchen kirjutas paljastava elulooraamatu «Lessons: My Path to a Meaningful Life», milles avaldab väga isiklikke seiku oma elust. Lugeja saab teada, et ta kahetses oma rinnaoperatsiooni, võitles tööl paanikahoogudega ja mis eriti liigutav – kuidas ta tundis end, kui sai teada, et tema armastatud mees saab oma eksnaisega lapse.

Gisele Bündchen kohtas NFLi staari Tom Bradyt 2006. aasta detsembris pimekohtingul. Mõlemad väärtustasid pere loomist väga kõrgelt, kuid otsustasid sellega oodata, sest kummalgi oli parasjagu käsil karjääri kõrghetk. Kui nad olid kaks kuud koos olnud, tunnistas Brady, et näitleja ja modell Bridget Moynahan, kellega ta oli enne kaks aastat koos olnud, ootas tema last.

Bridget Moynahan.
Bridget Moynahan. Foto: Evan Agostini / AP

«Ma tundsin, et minu elu oli pea peale pööratud. On ütlematagi selge, et see ei olnud lihtne aeg. Aga see oli ka aeg, tänu millele ma nii palju kasvasin,» kirjutas Bündchen oma memuaarides, mainimata kordagi Moynahani nime.

Brady poeg Jack nägi ilmavalgust 2007. aasta augustis. Bündcheni sõnul oli poiss neile tohutu kingitus ja õnnistus. Lapse sünd kiirendas ka tema enda pereplaneerimist, sest neil tekkis soov, et Jackil ei oleks teiste lastega väga suurt vanusevahet, vahendab Marie Claire.

«Kui Jack meie ellu tuli, siis meie prioriteedid kahtlemata muutusid,» kirjutas ta. «Ma tahtsin Jacki ja Tomi jaoks olemas olla ning teha endast kõik, mis ma sain, et nende ellu stabiilsust tuua ja aidata neil lähedane suhe luua.»

Tom Brady ja Gisele Bündchen 2012. aastal.
Tom Brady ja Gisele Bündchen 2012. aastal. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Bündchen ja Brady abiellusid 2009. aasta aprillis. Sama aasta detsembris sündis nende poeg Benjamin ning 2012. aastal tütar Violet. Uude linna kolimine ja emadusega kohanemine ei olnud aga modellile lihtsad ning tal tekkis depressioon.

Mõne aja pärast jätkas Gisele Bündchen modellitööga ning õppis tööotsi valima, et end mitte üle koormata. «Kui Tomil on suur mäng, või Bennyl on koolis etendus, või on Jack nädalavahetusel meil, või on Vivil paha köha,» tunnistas ta, «Mis iganes põhjus seal on, aga planeerimisest ei ole alati kasu… Minu pere on kõige olulisem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles