5 ohumärki, mida pärast kihlumist või abiellumist märgata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ronalds Stikans / PantherMedia / Ronalds Stikans

Naised jagasid portaalis Reddit AskWomen, milliseid ohumärke nad õppisid enda valusate kogemuste põhjal tähele panema.

Kaotasin toe

Esimene kord, kui tema tuge tõeliselt vajasin (isa suri), oli ta vihane, et mul pole tema jaoks piisavalt palju aega. Ja kontrolliv käitumine...

Kõik minus ärritas teda pidevalt

Pärast kihlumist hakkasin ma teda kuidagi pidevalt ärritama. Ta ärritus iga asja peale, mis ma tegin. Kõik, mis ma ütlesin, oli rumal, mu pere ajas teda närvi, mu kitarrimäng oli halb, olin tema jaoks järsku liiga klammerduv ja nii edasi. Ta hakkas kutsuma mind erinevate nimedega, pidas mu keha koledaks. Enne kihlumist tundsin, et ta on nii võrratu nagu oleksin lotoga võitnud.

Kontrolliv minu suhete osas teistega

Tohutult kontrolliv käitumine. Ta hakkas kontrollima aega, mis mul teistega suhtlemiseks oli.

Lahkus töölt

Kui olime kuus kuud olnud abielus, lahkus mees töölt. Ta hakkas ka kodus eemalduma üha rohkematest kohustustest ning lükkas asju üha enam minu kaela. Ta muutus kontrollivaks ja isoleeris mind teistest tuttavatest.

Nägin teda esimest korda tõeliselt vihasena

Ära abiellu inimesega, kuniks sa pole teda tõeliselt vihasena näinud. Kas ta suudab andestada või hakkab seda iga konflikti puhul üles kiskuma?

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles