Miks kannavad kuulsused sageli punasel vaibal just šampanjavärvi kleite?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

Mis iganes punase vaiba üritus ka ei oleks, ikka on mõni naine selga pannud šampanjatooni õhtukleidi. Miks see nii populaarne on, selgitavad kuulsuste stilistid.

«Ajatud, vormihoidvad siluetid toovad esile ja kaunistavad figuuri, mistõttu valivad naised aastaid ja aastaid ikka sarnaseid lõikeid,» rääkis Swennen väljaandele Glamour. «Väiksemad disainielemendid kajavastavad enamasti hetketrende.»

Mary Berry.
Mary Berry. Foto: Ian West / PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Nii nagu me näeme staaride seljas alatasa sarnase lõikega kleite, on need tihti ka šampanjatooni. «Šampanja on populaarne punase vaiba värvivalik, see see on imeilus aktsentvärv väga laiale valikule nahatoonidele,» lisas omalt poolt Lindsay Flores, kes on riietanud selliseid staare nagu Halle Berry ja Leslie Mann.

Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: MARK RALSTON / AFP/Scanpix

Kuigi šampanja ei hakka nii eredalt silma nagu tibukollane või roosa, on see alati elegantne, sest on neutraalne ja ajatu toon, mis annab võimaluse rohkem tekstuuridega mängimiseks. Sestap ongi paljud šampanjavärvi kleidid väga detailirohked ning mitmete rüüside ja litritega kaunistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles