Ettevaatust! Ohumärgid, mida uue partneri puhul jälgida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Vot tema on just see, keda olen otsinud! Oled nii tundnud või tunned praegu kellegi osas nii? Psühholoog soovitab astuda korra sammu tagasi ning analüüsida, kas tema käitumises esineb mõni nendest näidetest.

Psühholoog Mariana Bockarova reastas ohumärgid, mis uutes suhetes pahatihti märkamata jäävad. Ka siis, kui tunned, et oled saanud kaaslase näol endale lotovõidu, tasub tähele panna kummalisi käitumisharjumusi, mis võivad kõnlevad sügavamatest ja ohtlikutest probleemidest.

  • Avaldab kiirelt armastust. See ei pruugi olla alati nii, kuid liiga kiire armastuse avaldus võib viidata kontrollihimu või nartsissismile.
  • Korrutab, et võib sulle haiget teha. Suure tõenäosusega nii ka läheb, kui ta ise selles nii veendunud on.
  • Pidev jutt endistest armastustest. Ilmselt pole ta eksist veel üle saanud ega suutnud enda jaoks juhtunud läbi analüüsida.
  • Pidev sõnumite saatmine. Tähelepanekud ja meelespidamine on armas. Jälitamine ja pidev vajadus sinu tegevusi teada pole armas, see viitab kontrollihimule.
  • Armukadedus ja soov sinu suhtlusvahendeid kontrollida. Kontrolliv käitumine ei parane, see läheb vaid hullemaks.
  • Tekitab sinus süümepiinu, et temaga rohkem aega veeta. Manipuleerimine võib alata vaikselt ja tagasihoidlikult, soovides sinuga rohkem aega veeta (ning kasutades selleks alatuid võtteid). Ohttlik on see, kuhu manipuleerimine aja jooksul välja võib jõuda.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles