Uskumatu! Kas Elizabeth II rikkus tõepoolest kuninglikku protokolli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gareth Fuller / PA Wire / PA Images

Sussexi hertsoginna puhul ei ole kuningliku protokolli rikkumine enam üllatav, aga seekord on tähelepanu hoopis kuninganna Elizabeth II isiklikult.

Traditsiooniliselt peaksid Briti kuningliku perekonna liikmed olema avalikkuse ees apoliitilised, mis tähendab, et nad ei tohi hääletada ega oma poliitilisi seisukohti avalikult jagada. 

Suurbritannia viimaste aastate suurimaks poliitiliseks küsimuseks on teadupärast Brexit. Ollakse erinevatel arvamustel, kas Inglismaa peaks Euroopa Liidust lahkuma või mitte. 

Kuninganna Elizabeth II pidas sel nädalal Sandringhami Women's Institute'i üritusel kõne, milles rääkis vastutulelikkusest, austusest ja läbiproovitud retseptidest, mida paljud inimesed tõlgendasid kui viidet Brexiti küsimusele. 

Kuninganna ütles oma kõnes: «Empaatiavõime, kannatlikkus, sõbralikkus ja tugev fookus kogukonnal ning samuti teiste vajadustega arvestamine, on täna sama olulised, kui selle grupi loomise ajal aastaid tagasi.» 

«Loomulikult seisavad igal uuel põlvkonnal ees uued väljakutsed ja võimalused. Kui me otsime moodsa aja küsimustele vastuseid, eelistan ma läbiproovitud ja katsetatud retsepte, nagu üksteise kohta hea rääkimine ja erinevate vaadete austamine, et leida ühine pind ja samas säilitada suurem pilt. Minu jaoks on need meetodid aegumatud ja ma soovitan neid kõigile,» rääkis kuninganna.

Kuidas sulle tundub? Kas kuninganna jutt läbiproovitud retseptidest võib viidata Brexitile?

Allikas: MarieClaire

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles