Nipid, mis panevad juuksed kiiremini kasvama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
juuksed peaksid olema ilusad ja terved
juuksed peaksid olema ilusad ja terved Foto: SCANPIX

Vaatad kadedusega šampoonide reklaame, sest sealsed juuksed tunduvad ideaalselt paksud ja terved? Õpi selgeks paar lihtsalt nippi, et sinugi juuksed oleksid tugevamad ja kasvaksid kiiremini, kirjutab healthyandbeloved.com.

Harja oma juukseid

Ehk mäletate, kui vanaema käskis teil tungivalt mitu korda päevas juukseid kammida? Kuigi see paistab mõttetu, siis tegelikult teeb harjamine juuksed säravaks ja kergesti hooldavaks. Lisaks on see tegevus hea harjutus juuste ja peanaha massažiks.

Kasuta kindlasti pehmet harja, et sa masseerimise asemel juuri ja nahka ei ärritaks. Samuti võib  pesemise ajal pead masseerida, see rahustab keha ja vaimu, samal ajal stimuleerib juukseid, et need kasvaksid kiiremini.

Väldi keemiat

Välja arvatud juhul, kui sa ei kanna oma juuste eest väga usinalt hoolt, väldi fööniga kuivatamist, juuste triikimist, lokkide tegemist või värvimist.

Erinevate juuksehooldustoodete kasutamine võib samuti hoopis halvendada juuste seisukorda. Kui sa ei suuda lõpetada oma juuste fööniga kuivatamist, anna neile iga nädal mõnel päeval puhkust. Pane tähele, kui tänulikud juuksed sulle on!

Lõpeta liigne pesemine

Kas oled üks neist, kes peseb oma pead iga päev? Kui jah, siis on viimane aeg juustele natukenegi puhkust anda. Juuste igapäevane pesemine kahjustab juukseid. Need mitte ainult ei muutu kuivaks, vaid murduvad ja langevad peast palju kergemini. Nii kuivus kui nõrkus takistavad juukseid kasvamast pikaks, tugevaks ja seda kõike kiirelt!

Niisuta oma keha

Nii nagu kogu keha vajab korralikuks töötamiseks vett, nii vajavad ka juuksed. Joo palju vett iga päev, et hoida oma kehas piisaval hulgal vedelikke. Vesi viib kehast välja mürgised ained ja aitab juustel kiiremini kasvada. Lisaks annab särava, terve ja puhtama naha.

Pea tervislikku dieeti

Tasakaalustatud ja tervisliku dieedi pidamine ei ole hea ainult sinu kehale, vaid ka juuste tervisele. Jõuetud ning kuivad juuksed on halva dieedi tulemus, mis pidurdab karvade kasvu. Pea dieeti, mis sisaldab proteiine, süsivesikuid, vitamiine ja rohelisi juurvilju. Ütle head aega suhkrutele ja rasvadele, et saavutada ilusad ja terved juuksed!

Külasta juuksurit regulaarselt

Vabane katkistest ja kahjustatud juukseotstest, käies regulaarselt juuksuris. See on üks parimaid viise, kuidas juukseid kiiremini kasvama saada. Iga kord lõikama minnes ei pea laskma endale teha täiesti uut soengut, piisab ka otste lõikamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles