Maailma esimene vegan hotell Hilton London Bankside laseb loomasõpradel rahulikult uinuda

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist / TechTube

Toidudisainifirma Bompas & Parr lõi magamistoa, vannitoa ja elutoa ilma naha, villa, sulgede või mis tahes muude loomsete toodeteta. Sama kehtib ka minibaari kohta. 

Veganlus pole enam lihtsalt trend, ta on elustiil. Toidudisainereid nõustas materjalide osas vegan-ühing.

Ainult taimepõhistest materjalidest loodud sviidis on näiteks naha asemel kasutatud materjali nimega piñatex, mis on tehtud ananassilehejääkidest. Sellest on tehtud ka uksekaardid. Padjad on aga bambusekiududest või tatrast ja allergikute padjad taaskasutatud polüestrist, ei mingeid sulgi. Jätkusuutlikku moso bambust on aga kasutatud põrandakattematerjalina.

Mida leiab minibaarist?

Mõistagi on sellise toa minibaari snäki- ja joogivalik  igasugustest loomsetest toodetest täiesti prii. Pakutakse hulgaliselt kohalikku päritolu taimseid maiustusi nagu Graze'i proteiinipulber, Naked fruit  ja pähklisnäkke ning erinevate maitsetega Deliciously Ella energiapalle. 

Menüüs on aga erinevad taimetoidud nii hommikuks, õhtuks kui lõunaks. Hommikusöögiks pakutakse näiteks tavapäraste puuviljamahlade ja müsli kõrval hummust, grillitud portobello-seeni, avokaadot, kartuligratääni ja kinoad, vahendab Daily Times. 

Vt ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles