Korea ilueksperdi ühe minuti nipp pehmete huulte saamiseks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ian Lishman / Panthermedia / Scanpix

Tuntud kosmeetik ja Korea ilutoodete müüja Alicia Yoon teab, mida kauni ja särava naha nimel teha.

Nooruses oli Alicia Yoonil ekseem, mis innustas teda dermatoloogiat õppima. Kuigi ärinaisena tegeleb ta Korea ilukaupade edasimüügiga, siis ei ole ta ka kitsi jagama lihtsaid koduseid nippe, mida isegi kasutab. Näiteks avaldas ta Yahoole, et koorib oma huuli suhkruga.

«See on väga lihtne ja tore nahahoolduse nipp,» ütles ta. «See on klassika, aga toimib iga kord.»

Huulte koorimiseks ei ole vaja muud kui veidi mett ja pruuni suhkrut, mis tuleb omavahel kokku segada. «Võta üks osa mett, üks osa pruuni suhkrut ja määri see oma huultele. Seejärel lihtsalt hõõru huuli omavahel kokku,» õpetas ta.

Jäta segu minutiks või kaheks oma huultele. «Võid selle ära limpsida, sest see maitseb väga hästi,» naeris ta. «Pärast pühi huuled niiske lapiga üle. Siis on su huuled väga elastsed, eriti pehmed ja hästi niisutatud.»

Yooni sõnul võib seda segu kasutada ka mujal kehal, mitte ainult huultel. Näiteks saab suhkru ja meega koorida ka oma õlgu ja kandu, et kuivanud ning lõhenenud nahast lahti saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles