Sõbrapäeval kallima üllatamine teeb heameelt mõlemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeval kallima üllatamine teeb head meelt mõlemale
Sõbrapäeval kallima üllatamine teeb head meelt mõlemale Foto: Shutterstock

Sõbrapäev lähenemas tekib kange tahtmine oma kallimale teha üks meeliülendav kingitus. Toome välja viis omapärast üllatust, mis valmistavad rõõmu nii kinkijale kui ka selle saajale.

Sõbrapäev ESTONIA Resort Hotel & Spa**** kuurorthotellis Pärnus

Kingi endale ja oma kaaslasele tõeliselt kosutav ja romantiline spaapuhkus. Tähistage sõbrapäeva parimas kuurorthotellis, kus nelja tärni mugavused on ühendatud eestimaiste spaa- ja saunamõnudega.

Lõõgastuge nelja tärni luksuslikus hotellitoas, nautige veemõnusid ning laske oma keha hellitada 50-minutilise klassikalise massaažiga. 

Paketi hind kahele alates 109 eurot.

Broneeri: https://www.spaestonia.ee/resort/spaapaketid/massaazipakett/

Kirss tordil! Meeliülendav maitseelamus restoranis NOOT

Muuda spaapuhkus veelgi meeldejäävamaks ning naudi romantilist õhtusööki ESTONIA Resort Hotel & Spa**** restoranis NOOT. Auhinnatud peakoka Rudolf Visnapuu valentinipäevaks koostatud kolmekäiguline à la carte menüü garanteerib unustamatu elamuse. See on inspireeritud modernsest Eesti köögist ning valikusse kuuluvad kohalikud toorained ja hooajalised mereannid.

Kolmekäigulise à la carte õhtusöögi hind kahele 50 eurot.

Broneeri laud: noot@spaestonia.ee, +372 440 1012

Saada eriline üllatus lillekulleriga

Otsid erilist viisi, kuidas üllatada oma silmarõõmu? Alati on suurepärane lahendus üllatada kallimat lillede ja kingitusega, mille toimetab kohale Eesti parim lillekuller. Saada 1000 roosiga lillekimp, stiilne tulbikimp, südamekujuline lilleseade või mingi muu lõbusa nimega lillekimp.

Sõbrapäeval on lillede saatmine üle maailma populaarne, millest tulenevalt suureneb maailmaturul tohutult lillenõudlus. Mida päev lähemale sõbrapäevale seda kõrgemale tõusevad ka hinnad. Seega tasub tellimus esitada võimalikult vara, et saada  rohkem lilli sama raha eest!

Lilled kätte eriti soodsalt

Soovime tunnustada inimesi, kes loevad rohkem kui ainult artikli esimesed kaks rida! Anname tänutäheks www.mileedi.ee e-poes sooduskoodi MILEEDI14022019, mille alusel saad juba hea hinnaga värsked lilled veel 13% soodsamalt.

Lillede kinkimine on alati hea valik - igale ühele on olemas õige lill või taim ja seda kindlasti ka igaks elujuhtumiks. Mileedi pakub värskeid lilli, kauneid kimpe, erinevaid toataimi, trendikaid sukulente ja õhktaimi ning õitsvaid hooajalisi potililli juba 18 aastat. Iga päev on meie jaoks uus rikastav kogemus ning traditsioonide järgimise kõrval hoitakse end kursis ka uute trendidega.

Pakume lillede täisteenuseid! Pika kogemuse toel on Mileedi floristid abiks ka mistahes ürituse või peopaiga dekoreerimisel, pidulikud õhtusöögid, pulmad või vastuvõtud – leiame lahenduse ka kõige keerukamatele väljakutsetele. Lisaks rendime nii lilleseadeid, vaase, küünlajalgu kui muid peoks vajalike dekoratsioone.

Saab ka katsuda ja oma silmaga vaadata. Mileedi Lille- ja Interjöörikeskusest Tartus leiab 1600 ruutmeetril iga koduomanik laia valiku sisustustooteid: lilled, valgustid, suur valik pildiraame ja seinapilte, vaipu, koduaksessuaare, kodu- ja aiamööblit, suur valik elus- ja kunsttaimi kodukujunduses kasutamiseks. Mileedi esinduskaplused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Rakveres.

Vaata veel meie tegemiste kohta:

Facebook: http://www.facebook.com/Mileedi

Instagram: http://www.instagram.com/mileediflowers

Veebikodu: http://www.mileedi.ee

Foresta puidust käekell – stiilne kingitus sõbrapäevaks

Kui soovid kallimat üllatada eriti omanäolise ja põneva kingitusega, siis Foresta pakub kvaliteetseid ja erilise disainiga puidust käekellasid. Tooted on valmistatud naturaalsest puidust, mille eksklusiivsus peitub selles, et iga detail on kordumatu ja omapärane. Kui tahad teha eriti meeldejääva kingituse, siis käekella tagumisele plaadile või kinkekarbile on võimalik lasta graveerida personaalne pühendus.

Julge olla silmapaistev!

Vaata lähemalt http://www.foresta.ee

Foto: Foresta

Tandemhüpe – kõige lihtsam viis lennata!

Kõige lihtsam ja turvalisem moodus esimese langevarjuhüppe tegemiseks on tandemhüpe: sõidad Koigi lennuväljale, varsti astud lennukisse ja seiklus algab. Seetõttu on see just suurepärane kink nii sünnipäevadeks, poissmeeste- ja tüdrukuteõhtuteks ning miks mitte ka sõbrapäevaks.

Hüpet juhib algusest lõpuni Eesti Langevarjukeskuse tandem-instruktor ehk hüppajal jääb mõnusalt aega looduse ja vaadete nautimiseks. Paljud tugevas tööpinges inimesed on hüpates kogenud, kui lõõgastav on täielik keskendumine. Hüppe ajal on raske mõelda millelegi muule kui sellele, mida sa just nüüd pilvede all langevarjuga teed. Sa oled täiesti keskendunud ja samas lõõgastunud ning vaba.

Vahel on inimesed enne hüpet närvis ja vähe pole ka neid, keda tabavad vapruse värinad. Siis on oluline aru saada sellest, et kogu hüpe toimub kontrollitud tingimustes ja väga kogenud instruktori juhtimisel. Koolitusel jagatud rahulikud selgitused, kindlad sõnad ja lihtsad juhised taastavad kiiresti kindlustunde!

Tee oma sõbrale pimedas ja külmas veebruaris enneolematut lõõgastust ja elevust pakkuv kingitus ning registreeri ta Eesti Langevarjukeskuse kodulehel meeliülendavale hüppele! Hüppehooaeg hakkab aprillist kui lumi läinud ja temperatuurid + poolel!

Vaata lähemalt http://www.skydiving.ee/tandemhupe

Beautiful Me kehasalongi rullmassaažiga näitad, et hoolid enda lähedasest

Kingi oma lähedasele või teile mõlemale tõhus rullmassaaž, mis tõstab keha immuunsust, taastab organismi ja lihaseid, viib kehast välja sinna seisma jäänud jääkained ning vähendab kõige sellega keha ümbermõõte.

Beautiful Me kehasalongides on võimalus protseduuril mõnuleda koos kaaslasega või nautida aega iseendale privaatsetes ühe masinaga tubades.

Privaatsus, kodune ja soe tunne ning tõestatud toimega rullmassaaž - see kõik on sinule mugavalt kättesaadav ja taskukohase hinnaga.

Kaheksa hubast ja privaatset Beautiful Me kehasalongi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Haapsalus ja Kuressaares pakuvad külastajele hubasust ja kodusoojust.

Lisainfo: http://www.kehasalong.ee

https://www.youtube.com/watch?v=UpSJDnCwr9c

Foto: Kehasalong
Copy
Tagasi üles