Kuulsad paarid, kes kohtusid pimekohtingul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: POOL NEW / REUTERS

Armastuslood ei alga alati kui filmis. Vahel vajavad nad ühiste tuttavate utsitamist.

Prints Harry ja Meghan Markle

Meghani sõnul oli tema ainus küsimus pimekohtingu korraldajale: «kas see mees on tore?». Ka Harry tunnistas, et polnud varem Meghanist kuulnud ega teda telesaadetes näinud ning oli kohtudes meeldivalt üllatunud. Nad haarasid joogid ning kohtusid uuesti järgmisel päeval ning edasine on juba ajalugu.

Khloe Kardashian ja Tristan Thompson

Sõber küsis Khloe'lt, kas korvpallurid on tema tüüpi mehed. Naine ei teadnud täpselt, mis see tähendab, aga nõustus, et küllap vist. Pimekohtingu korraldas nende ühine sõber korvpallur Brandon Jennings. Naisel polnud aega kohtingukaaslase kohta midagi uurida, sest teda varitseti pimekohtinguga ootamatult.

Salma Hayek and Francois-Henri Pinault

Kui endine Gucci juht Mimma Viglezio Salmale ütles, et soovib naisele prantslasest miljardäriga pimekohtingut korraldada, ei olnud naine sellest üldse vaimustuses. «Mis mõttes? Ma ei lähe välja mingi 70-aastase mehega,» vastas Salma. Kuid pimekohtingu kaaslane polnudki 70-aastane vanamees, kirjutab TheList. Segadus oli lihtne tekkima, kuna Pinault jagab sama nime oma isaga. Selgus majas, toimus paari esimene kohtumine. Ühistest huvidest rääkima hakates oli selge, et nende vahel on tõeline side.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles