Pulmamoe teerajaja? Pruut lasi enda ja pruutneitsite kleitidele taskud lisada

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naistemoes on viimasel ajal hakatud rohkem märkama tarvidust taskute järele, sest pahatihti kleitidel neid ei ole. Samas on taskud väga mugavad ei jää ka disainile oluliselt jalgu. Üks tubli naine ületas suisa uudisekünnise sellega, et lasi nii enda kui oma pruutneitsite kleitidele taskud sisse õmmelda.

Camebridge’i naine Eve Paterson avaldas sotsiaalmeedias oma pulmapildid, mis just tänu kleiditaskutele väga palju tähelepanu said ja kulutulena edasi levisid. Millegipärast ei ole varem sellest väga juttu tehtud, et ka pruutkleitidel võiksid olla taskud.

«Keegi ei eeldaks kunagi, et meestele ülikondi tellides peaks eraldi üle kinnitama, et neile taskud lisataks, mistõttu on täiesti pöörane, et naised seda tegema peavad,» sõnas proua Paterson väljaandele Metro. «Naiste rõivad lihtsalt ei jõusta naisi nii nagu peaks. Võrreldes naiste globaalse rõhumisega on taskud nii pisike probleem, kuid minu meelest toetab see palju sügavamat eksiarvamust, et naistel jaoks on hea väljanägemine praktilisest varustusest olulisem – aga kas me peaks valima?»

Eve Paterson ütles, et pistis oma pruutkleidi taskutesse huulepulga, telefoni, päevaplaani ja mõned suupisted. Näiteks võttis ta värske abikaasa pärast registreerimist ühest taskust Milky Way šokolaadi.

Paterson lasi rätsepal taskud õmmelda oma ema vanast pruutkleidist, et tal oleks pulmapäeval traditsiooniliselt ka «midagi vana». «Ma tõesti soovitan teistelgi pruutidel kaaluda taskuid ja mitte ainult oma kleidil, vaid ka pruutneitsite kleitidel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles