Naine valmistab erilistele lastele ainulaadseid nukke

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igaüks meist on ainulaadne ja omamoodi eriline, see muudabki maailma nii toredaks paigaks. Mõelge kui igav oleks, kui kõik näeksid välja nagu Barbie ja Ken. Paraku ei valmistata mänguasju nii palju erinevaid, kui on olemas inimesi.

Üks Inglismaalt pärit naine märkas seda, et laste mänguasjad inimeste mitmekesisusega sammu pidada ei suuda. Seetõttu hakkas ta ise valmistama nukke - just sellistele lastele, kellel on poes müüdavate toodetega ennast raskem samastada.  

Amy Jandrisevits valmistab lastele nukke, mis sarnanevad neile endile. Amy arvates tuleb lastele õpetada, et «normaalne» olemiseks ei pea välja nägema nagu poes müüdav nukk. Inimesed on erinevad, seda nii iseloomult kui ka välimuselt, ning see on täiesti loomulik.  

Nuku maksumuseks on ligi 100 eurot, kuid ilma ei jää ka need lapsed, kelle vanemad seda endale lubada ei saa. Nimelt GoFundMe lehel tehtud annetuste eest saavad nukud ka kõik need lapsed, kelle perekond on rahaliselt halvemal järjel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Scars Are Beautiful (@msabnonprofit) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominique Babin-Muise (@dombabinmuise) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Nicole Salazar (@taylornsalazar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Haight (@sarahgray4885) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Marquis (@pocketfull_ofposies) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles