10 euroga restorani: Tallinnas algas toidufestival SÖÖ!

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Eriksson / Improve Media Oy

Täna algasid esmakordselt toidufestivali SÖÖ!-nädalad Tallinnas. Üheaegselt Soomes ja Eestis toimuvas kampaanias osalevad viis linna, kus kahe nädala jooksul pakuvad kümned restoranid spetsiaalseid kampaania-eriroogi 10 euro eest.

SÖÖ!-nädalad on seni toimunud kolm korda aastas neljas Soome linnas: Helsingis, Turus, Tamperes ja Lahtis. Sellest aastast ka Tallinnas. Festivalil osalevad väga erineva taustaga söögikohad ja kampaaniahinnaga roogasid pakutakse väga laias valikus, mis võimaldab kampaaniast osa saada peaaegu igasuguse maitse-eelistusega inimestel. Kampaanias osaleva restorani tunned ära kampaania logost restorani aknal. Tallinna SÖÖ!-nädalatega on liitunud 21 restorani, mis pakuvad kokku üle 50 eriroa.

Kuigi SÖÖ! kampaania toimub Tallinnas ja Soome linnades samaaegselt ja ürituse eesmärgiks on eelkõige kohaliku restoranikultuuri edendamine, meelitab Tallinna laienenud ettevõtmine siia ka hulgaliselt Soome SÖÖ!-nädalate külastajaid.

«SÖÖ!-nädalad on ikooniline ja Soomes laialdast tunnustust pälvinud üritusekontseptsioon, mida rakendatakse edukalt neljas Soome linnas. Laienemine väljapoole Soomet on meile suurepärane võimalus tutvustada kampaaniat ka tallinlastele ning pakkuda siinseid maitseelamusi Tallinna soomlastele, kellele on kampaania kontseptsioon juba ammu tuttav,» ütleb City müügijuht Kim Koistinen.

Foto: Laura Eriksson / Improve Media Oy

Festivali põhireeglid on äärmiselt lihtsad. Pole vaja kuponge, koode ega äppe. Iga festivalil osaleva restorani menüüs on kogu festivali jooksul kuni kolm eripakkumist maksumusega 10 eurot, mida iga soovija võib vabalt tellida. Tihti lisavad restoranid kampaaniapakkumistele ka täiendavaid joogi- ja suupistevaliku pakkumisi.

SÖÖ!-nädalatest võtavad osa järgmised Tallinna restoranid: Alter Ego, Amarillo, Amps Kaubamaja, Argentiina, Elevant, Fafa`s, Humalakoda, IO Restoran & Lounge, Manna La Roosa, Meat & Wine, Mix Restoran, NOYA - Nordic Japanese Eatery, Spot, Talukõrts, Tokumaru (Solaris, Balti Jaam, T1), Trofé, Troika, Wana Wiipuri ja Pull.

Kogu info festivali kohta leiab veebilehelt www.söö10.ee.

Jooksvat infot Tallinna festivali pakkumiste kohta saab SÖÖ!-nädalate lehelt Facebookis https://www.facebook.com/sootallinn/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles