Maailma populaarseim spermadoonor: vanemad muretsevad, et suguluses lapsed võivad tulevikus kogemata armuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kyle Gordy on isaks 18 lapsele. Doonorit kasutanud vanemad on mures, et Gordy bioloogilistel lastel võivad tulevikus omavahel enda teadmata ebasündsad suhted olla.

27-aastane mees on olnud spermadoonoriks neli aastat ning on tänaseks päevaks pälvinud tiitli «maailma populaarseim spermadoonor». Gordyga võtab iga kuu ühendust üle saja inimese. Mees võtab iga kuu 2-5 soovijat, kellele doonoriks hakata, vahendab TheSun.

Enamus naisi soovivad spermat proovi kujul, kuid mehe sõnul soovib kolmandik naistest temaga loomulikul teel last teha. «Sel juhul me proovime selle lõbusaks teha,» kommenteeris spermadoonor. Raha ta abi eest ei soovi.

Gordy ise ei muretse, et erinevates peredes kasvavad bioloogilised poolõed ja -vennad üksteises hiljem kogemata hingesugulase võiks leida. Ta lõi suletud Facebooki grupi, kus tema doonorlust kasutanud vanemad saavad omavahel suhelda ning olla kindlad, et lapsed omavahel ei läviks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles