3 asja, mida naised meestelt voodis rohkem igatsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aleksei Ivanov / PantherMedia / Scanpix

Seksuaalekspert Allana Pratt ütleb, et tema kliendid kurdavad alatasa kolme pealmise asja pärast, millest nad oma seksuaalsuhtes puudust tunnevad.

Pratti sõnul on see suisa naljakas, kui meeskliendid avaldavad arvamust, et naised ei taha nii palju seksida kui mehed. See pole sugugi tõsi, nentis ta väljaandele Puff Post intervjuud andes. Naised naudivad seksi sama palju kui mehed, kuid naised vajavad veidi pikemat eelmängu ja seda, et mehed neid enne akti kallale asumist ka käitumisega võluks. Suuremateks naudinguteks jagab ta meestele mõned lihtsad nipid.

  1. Vaata rohkem naisele silma. Naised on Prattile sageli kurtnud, et mehed ei hoia piisavalt silmsidet. Kui mees hoiab seksides kogu aeg silmi kinni või vaatab vaid naise keha, tunneb naine end kõrvalejäetuna või koguni lihatükina. Naine on kunstiteos. Hinda teda kogu täiuses ja anna sellest oma pilguga mõista.
  2. Jää kõiges naise kõrvale. Seks võib aidata naisel stressi leevendada, aga see võib ka vanad hingehaavad lahti kakkuda ja muuta naise emotsionaalseks. Ära kohku ära, kui naine nutab, on ülemäära ulakas või teeb midagi väga ootamatut. Ära mõista teda hukka, sest kui ta on sinuga voodisse tulnud, on ta väga haavatav ja vajab sind enda kõrvale. Ära võta naise emotsioone isiklikult ja toeta teda, kui tal on raske.
  3. Ole valmis rohkem panustama. Paljudel naistel ei ole õrna aimugi, et nad on võimelised saama mitu orgasmi järjest, sest olgem ausad, mehed tihtipeale selle nimel ei pinguta ja lõpetavad seksi siis, kui ise tippu jõuavad. Ära ole isekas ja paku oma partnerile naudinguid ka siis, kui su peenis ei ole enam töövalmis.

Mõned mehed arvavad, et nad peavad teadma mingeid imenippe selleks, et naist voodis rahuldada. Huvitavatest trikkidest võib ju kasu olla, kuid suurem osa naistest tahab lihtsalt, et mees  temaga arvestaks ja teda ka päriselt tähele paneks.

Ole naise vastu kogu päeva jooksul tähelepanelik. Aita teda, kallista ja võta kaissu. Nii ei teki naisele muljet, et sa vajad teda õhtul vaid ühe asja pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles