Personaaltreener vastab: kuidas kaotada puusadelt rasva?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martina Kovacova / PantherMedia / Martina Kovacova

Personaaltreener Rachel Attard selgitab, et hormoonide tõttu on puusad üks keerulisemaid kohti, mida treenida ning sealne jonnakas rasv ei taha kergelt lahkuda.

«Naistel on suuremad rasvarakud kui meestel,» räägib Attard, «suur osa talletatud rasva läheb puusadele, kuna seal hoitakse energiat lapse kandmiseks ja imetamiseks.» Kuigi naised ei hakka lapsi kandma kohe puberteedist ning mõni ei tee seda kunagi, ei kavatse sinna ladestunud rasv kergekäeliselt lahkuda, kirjutab DailyMail.

Rachel Attard soovitab proovida kardiotrenni. Attard räägib, et kardio on üldse parim meetod salenemiseks üle keha. Sobib mistahes kardiotrenn, kui see kestab vähemalt 20-30 minutit. Kuna pole võimalik saleneda viad ühest kohast, peaksid nädalas tegema vähemalt kolm kõrge intensiivsusega kardiotrenni.

Ükski trenn paraku pole efekiivne, kui toitumine on paigast. Söö toitu võimalikult naturaalsel kujul. Piira rämpstoidu söömist paarile korrale nädalas ning hoia toidu portsjonid kontrolli all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles