Neli lihtsat viisi, kuidas sotsiaalmeediat targalt kasutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Sotsiaalmeedia kasutamisega liialdamine ei ole meie vaimsele tervisele hea. Siin on neli lihtsat nippi, mida meeles pidada.

1. Suhtu Instagrami kui ajalehte

Kui Instagram on esimene asi, mille hommikul avad, suhtu sellesse kui ajalehte. Lõpeta kasutajate jälgimine, kelle postitused ei too sulle rõõmu või ei paku uut informatsiooni. 

2. Halda oma rakendusi

Vaata üle, millised äpid su telefonis on ja kustuta ära kõik, mida sa ei kasuta. Jäta telefoni esilehele ainult kõige vajalikumad rakendused, mille leiad kiiresti üles. Kui tunned, et kasutad sotsiaalmeedia äppe liiga palju, nihuta nad telefoni esilehelt eemale, et nad iga kord silma all ei oleks.

3. Pane telefon eemale

Kui sa tahad pidevalt oma telefoni järele haarata, pane ta teise tuppa või näiteks kotti, et ta füüsiliselt eemal asuks. 

4. Naudi hetke

Selle asemel, et sõpradega kohvikus olles paaniliselt õiget filtrit otsida, klõpsa pilt ja tegele töötlemise ning üleslaadimisega hiljem kodus. Nii ei raiska sa kvaliteetaega sõpradega.

Allikas: Stylist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles