Fitlap võtab kasutusele Fortumo mobiilimaksed

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjal

Tervisliku toitumise platvorm Fitlap ja mobiilimakselahendusi pakkuv Fortumo teatasid täna koostöö alustamisest. Elisa, Telia ja Tele2 kliendid saavad igakuise Fitlapi püsimakse nüüdsest lisada oma mobiilioperaatori arvele.

«Usume, et inimeste elu peab olema mugav ja lihtne. Olgu selleks siis toitumiskava järgimine või selle teenuse eest tasumine. Ja seda Fortumo meile ka võimaldab,» ütles Heikki Mägi, Fitlapi juhatuse liige.

Mobiilimaksega Fitlapi teenuse eest tasumine ei nõua kasutajalt pangakontole sisselogimist ega isiklike andmete jagamist. Tellimuse saab käivitada SMS-iga saadetud PIN-koodi abil ja maksmine toimub igakuise mobiilioperaatori arve kaudu.

Fitlap on Eesti kõige suurema kasutajaskonnaga veebipõhine toitumiskava. Ainuüksi Eestis on Fitlapi kasutajaid ligi 170,000. Fitlap annab kõik vajaliku tervislikuks eluks — üle 600 retseptiga toitumiskava, ostunimekirja poes käimiseks, mugava mobiiliäpi ning loomulikult ligipääsu suurele toetusgrupile. Lisaks Eestile on käimas usin laienemine välisturgudele.  Fitlap on peale eesti keele saadaval veel inglise-, soome-, läti- ja venekeelsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles