Kuninglik teejoomine Meghan Markle'i ja prints Harry juures: skoonide asemel saab supertoitu (1)

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Mõtled, et Briti teetseremooniatel pakutakse sulle tee kõrvale väikseid kakukesi, skoone? Mitte Meghan Markle'i ja prints Harry seltskonnas. Siin puhuvad juba uued tuuled. 

On harjumusi, millest Meghan Markle peab kuninglikus peres loobuma või need ümber kujundama, ent on asju, millest vastne hertsoginna ei tagane. Näiteks armastab ta lähematele sõpradele ise väikseid suupisteid valmistada, kirjutab Vogue. 

Hiljuti viibis audientsil Meghan Markle'ile pulmameigi teinud jumestuskunstnik Daniel Martin, kelle silme ees avanes võrratu teelaud avokaadoleibade ja šokolaadipralineedega. Selline au saab osaks muidugi ainult vähestele valitud sõpradele. Daniel Martin polnud kade jagama teistegagi seda  igati Instagrami-väärilist kompositsiooni. 

Peen teetseremoonia pani Daniel Martini heldimusega vanadele aegadele mõtlema. «Tollal, meie Tigi päevadel ...,» on foto alla kirjutatud, viidates Markle'i nüüdseks deaktiveeritud elustiiliblogile Tig. Blogis näitas Markle üles oma erilist kirge tervisliku elustiili suhtes, ja ka tema esimene heategevusprojekt kuningliku perekonnaliikmena oli seotud just tervisliku toitumisega. Nimelt valmis Hubb-kogukonnaköögi liikmetega Londonis eelmise aasta septembris kokaraamat «Together: Our Community Cookbook» («Koos: meie kogukonna kokaraamat» ). Tulu läheb Grenfelli torni põlengu ohvritele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles