Need on kosmeetiku sõnul kolm levinud viga näohoolduses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arturs Budkevics / PantherMedia / Scanpix

Kosmeetik Sarah Payne toob välja kolm levinud viga, mida kipume näohoolduses tegema.

1. Näonaha liigne koorimine

Kui lähed näonaha koorimisega liiale, võid kahjustada naha kaitsebarjääri, mille tulemusel võib nahk muutuda väga kuivaks. Halvemal juhul muutub nahk tundlikuks, tekib põletav tunne ja ärritus. Selleks, et ärritust vältida, tasub alustada kergemate koorijatega ja kasutada neid mõned korrad nädalas, kirjutab Greatist.

2. Päikesekaitse unustamine

Pole oluline, kui head geenid sul on. Naha kaitsmine UVA ja UVB päikesekiirguse eest on oluline ja seda ei tohiks unustada ka talveperioodil ega pilvise ilmaga. Mõtle hetkedele, kui istud toas ja naudid päikesekiiri läbi akna või teed koeraga väljas jalutuskäiku. Need on hetked, mil peaksid päikesekaitset kasutama.

3. Valede toodete kasutamine

Näohoolduse puhul on kõige olulisem teha kindlaks oma nahatüüp, et saaksid valida õiged tooted. Ilusa näonaha saavutamiseks tasub aga meeles pidada, et isegi kui sul pole tundlik nahk, peaksid seda kohtlema tundlikult. Kosmeetik soovitab tähele panna, kuidas erinevad tooted su nahal reageerivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles