Armastuslugu, mille sümboliks on 45 aastat vana kreemiga täidetud šokolaadimuna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: James Chapelard / SWNS / James Chapelard / Scanpix

See ei ole nali, ühel Cadbury kreemiga täidetud šokolaadimunal on saabuval ülestõusmispühal 46. sünnipäev. Tegemist ei ole siiski tavalise pikalt seisnud maiustusega, vaid selle taga on üks armastuslugu.

See muna asub nüüd Ainslie Petersi kodus, kelle vanaema sai selle oma tulevaselt abikaasalt kingituseks, kui nad läksid oma esimesele kohtingule 1973. aastal.

«See muna meenutab mulle mu lapsepõlve, sest vanaema külastades nägin seda alati tema klaaskapis,» sõnas Peters.

«Mina ja mu kolm õde tihtipeale küsisime temalt selle kohta, kuid ta hakkas alati lihtsalt naerma. See pidi tema jaoks siiski üsna oluline olema, et ta seda kõik need aastad alles hoidis,» lisas naine.

Nimelt Petersi vanaema esimese abikaasa surma järel 1970. aastal, kutsus teda kohtingule Dan Clark, kes oli tema venna hea sõber. Petersi vanaema oli selleks ajaks oma viiekümnendates.

«Me usume, et Dan andis selle muna minu vanaemale naljaga pooleks esimesel kohtingul. Nali naljaks, sest aasta pärast seda nad abiellusid. Ja kui minu vanaema 2010. aastal meie seast lahkus, siis oli see muna ainuke asi, mida ma endale palusin,» ütles Peters.

Petersi sõnul ei ole tal kunagi olnud kiusatust seda muna süüa või isegi ümbrise alla piiluda. Naine tunnistab, et tegelikult talle isegi ei maitse kreemiga täidetud šokolaadimunad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles