Pädaste mõisa luksusliku restorani Alexander uus peakokk Stefan Berwanger on Muhusse jäägitult armunud

FOTO: Mihkel Maripuu / Postimees

Suursuguse vaatega Alexandri Peakokalauas Toompeal saavad gurmaanid veel kuni veebruari keskpaigani Michelini-tasemel Põhjala saarte menüüd proovida. Seejärel tuleb maitsepungad juba Pädaste jaoks tallele panna. 

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

«Ühest küljest on Põhjala köök küll trend, kuid eelkõige on selle peamine mõte minna tagasi loodusesse ja teha toitu omaaegsete valmistamisviiside järgi ning ümbruskonna saadustest. See on Põhjala köögi DNA, mida ka meie Pädastes rakendame,» ütleb Alexandri peakokk Stefan Berwanger ja avaldab retsepti jõeforelli aed-mädarõika ja põldkännakuga, mille kõrvale pakutakse kena külma viina ja lisatakse veidi tomatikonsomeed.

Tagasi üles