Terapeut paljastab: suhteprobleemid, mis toovad kaasa lahkumineku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Probleeme tuleb ette igal paaril. Suhteterapeut aga näeb kiirelt, kas probleemid on lahendatavad või on paarike teel lahutusadvokaadi poole.

Viha hoidmine ja destruktiivne vaidlemine

Abielunõustaja Sherry Amatenstein tunnistas, et võib pelgalt 10 minutiga öelda, kas paar jääb kokku või mitte. Mürgine vaidlus, kus teist osapoolt ei soovitagi ära kuulata - see ei näita tahet asju lahendada.

Purunenud usaldus

Võib kõlada mannetuna, kuid usaldus on tõesti suhte alus. Kui usaldust on abielus petetud, lööb see pea alati suhte kaheks. Väga vähestel õnnestub see usaldus parandada.

Nimedega kutsumine ja näpuga näitamine

Sellisel viisil ei pea tülide puhul isegi häält tõstma, kuid ometi suundub suhe allamäge. Teineteist koledate nimedega solvamine ja näpuga näitamine ei aita suhtes asjadel paraneda. Kui üks (või mõlemad) süüdistab teist kõigis asjades, ei ole siit pikka pidu loota.

Ei mingeid emotsioone

Pole meeldiv, kui karjutakse. Kui aga üldse emotsioone pole lahkhelide tekkides, võib see teistpidi halb olla. See võib viidata, et osalisi lihtsalt enam ei kõiguta ega huvita.

Kaasad pole enam sõbrad

Kui kaaslasega abiellutakse, ollakse üksteisega parimad sõbrad. Mõne aja möödudes leiavad osad, et neil polegi nii palju ühist kui nad arvasid. Järele jääb ainult abielu, kuid mitte midagi rohkemat.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles