Palju kära eimillestki: Burger King pilkab Donald Trumpi näpukat Twitteris

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

«Meil on kõik hamberderid otsas. Täna pakume vaid hamburgereid,» irvitas kiirtoidukett Burger King president Trumpi teisipäevase Twitteri säutsu üle. 

Ameerika president Donald Trump pakkus esmaspäeva õhtul Valges Majas kiirtoidubufeed jalgpalliklubile Clemson Tigers  ja säutsus teisipäeva hommikul Twitteris, et tellis muuhulgas «üle  1000 hamberderi», pidades silmas hamburgereid, kirjutab Daily Mail.

«Eile õhtul oli koos Clemson Tigersiga Valges Majas tore olla,» kirjutas president. «Sulgemise tõttu pakkusin ma neile massilistes kogustes kiirtoitu (mina maksin), üle 1000 hamberderi jne. Kõik oli ühe tunniga läinud. Vägevad mehed ja suured sööjad!» 

Burger King ei jätnud muidugi juhust kasutamata, postitades juba paar tundi hiljem: «Eile esitatud suure tellimuse tõttu on meil kõik hamberderid otsas. Täna pakume vaid hamburgereid.»

Foto: SAUL LOEB / AFP

Lõbunäljas internetipublikum muidugi kihab nii presidendi kirjavea kui Burger Kingi sarkastilisevõitu sõnumi pärast, aga ka seepärast, et miljardär Trump tellis rämpstoitu rahvustšempionidest sportlastele.  

Lisaks pakuti kananagitsaid, pitsat ja friikartuleid. President tegi ka nalja ja ütles, et ta oleks juba äärepealt söötnud näljastele jalgpallimängijatele esimese leedi valmistatud salatit — otsustas aga selle asemel pakkuda oma rasvaseid lemmikuid.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles