Kate Middletoni pitsavihje tekitas elavat vastukaja

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Eile külastas Cambridge'i Hertsoginna, Kate Middleton Islingtoni Kogukonna Aeda, et näha, kui vaimustavalt paneb aiandus- ja toidukasvatusprojekt inimesi ühiselt tegutsema. Millegipärast tundus aga tema kommentaar pitsakatte kohta nii mõnelegi kummastav.  

Kate Middleton tegi Kuningas Henry aias koolilastega pitsasid ja andis teada, et tal on veidi pöörane seisukoht ses osas, mis puudutab pitsakatteid.

Sel ajal kui Kate valmistas lastega pitsasid, paluti tal oma lemmikud pitsa peale panna. Üks laps soovitas näiteks juustu ja kurki, millisest kombinatsioonist polnud Kate kunagi kuulnud. 

«Kas keegi on kunagi pannud pitsale peekonit? Mulle see päris meeldib,» ütles Kate Middleton. «See on sellise maitsega, nagu oleks pepperoni, ainult et mitte nii vürtsikas. Väga hea.» Lapsed polnud temaga päris nõus.

Seda arvamust ei jaganud ka Cosmopolitani kirjutaja, aga hoopis teise vaatenurga alt. Nimelt kirjutab ta, et kuigi peekonivihje on küll tuhat protsenti õige, siis kuidas ikkagi saab pepperoni't vürtsikaks nimetada. Mida ta siis veel Doritose, kanatiibade või terava kastme kohta ütleks, on Cosmopolitan õhevil. 

Foto: George Rogers/WPA-Pool/SIPA / George Rogers/WPA-Pool/SIPA
Foto: George Rogers/WPA-Pool/SIPA / George Rogers/WPA-Pool/SIPA
Foto: George Rogers/WPA-Pool/SIPA / George Rogers/WPA-Pool/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles