Kuidas alustada treeningrutiiniga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver

Uuel aastal uue hooga. Suvi pole enam mägede taga ning viimane aeg end trenni vedada. Kuidas edukalt trennile pühenduda?

Vali ametlik alguskuupäev

Vaata kalendrisse ja vali kuupäev, mil oma treeningteekonnaga alustad. See võiks olla vähemalt 3-7 päeva kaugusel, et jõuaksid teha vajalikke ettevalmistusi ning sellest kuupäevast kinni pidada.

Mõtesta enda jaoks, miks tahad trenniga alustada

Kui sul ei püsi põhjus meeles, siis pärast mõnda treeningut võib see entusiasm raugeda. Kui sul on pidevalt meeles ja sõnastatud eesmärk, on treeningplaanist lihtsam kinni hoida. Küsi endalt: mis muutusi soovid endas näha, mille jaoks sa alustad, mis on soovitud tulemus?

Tee nimekiri asjadest, mida esimeseks treeninguks vajad

Ettevalmistus on oluline osa treeningust. Kui mõtled uuest kohustusest, mida endale võtad, lähed tõenäolielt pisut ärevusse. Pane kirja kõik, mida alguseks vajad ning rahusta end asju maha tõmmates.

Planeeri treeningud, mis sulle päriselt meeldivad

Keegi ei suuda pikalt kinni hoida millestki, mis ei meeldi. Leia endale trenn, mis motiveerib.

Pea järge

Kasuta mõnd tabelit, kalendrit või hoopis mõnd treeningäppi. Hoia silm peal ja oma pidevalt ülevaadet sellest, kui tubli sa oled olnud või kui tubli pead sa möödunud nädala treeningluusi tõttu järgmine nädal olema.

Allikas: Self

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles