Miks ta ei suuda oma eksi pilte ära kustutada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Pildid eksist võivad tekitada hulga küsimusi. Miks tal neid vaja on? Mida ta nendega teeb? Miks ta ei suuda neid ära kustutada?

Suhteekspertide sõnul on väga loomulik, et eksi elust täielikult kustutamine on keeruline. Üheks põhjuseks võib olla väike lootus, et ta oma eksiga tagasi kokku satub. Sellega võib inimene end alateadlikult eksiga seotuna hoida ning üle saamise emotsionaalselt raskemaks muuta.

Kui pildid oma endisest kallimast on alles, võib see ka kasuks tulla. Eksist pilte nähes küsi endalt: kas ma tunnen end paremini või halvemini? Kui sulle meenuvad vaid toredad mälestused, ei ole piltides probleemi. Kui aga piltide nägemine paneb tundma ängi ja ärevust, on aeg nendest vabaneda. Aita analüüsida, miks need pildid alles on. Kui need tulevad tulevikku planeerides pidevalt vahele, tasuks need kustutada, kirjutab EliteDaily.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles