Hola, Mehhiko! Circle K Mustamäe jaamast saab värskelt valmistatud burritosid ja natšosid!

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Raudjalg

Circle K uuendab lähiaastatel kõiki Eesti teenindusjaamu, suurendab kohapeal valmistatava toidu valikut ning valitud jaamades leiab tooteid  isegi Mehhiko köögist.

Circle K avas täna esimese uue toidukontseptsiooni ja sisekujundusega teenindusjaama poe Tallinnas Mustamäel. 

«2017. aastal uuendasime oma teenindusjaamade välisilmet ja võtsime kasutusele uue kaubamärgi Circle K. Nüüd on kätte jõudnud aeg uuendada meie mugavuspoodide kontseptsiooni, viimaks need vastavusse sellega, mida pakume – lihtsa poe asemel oleme juba ammu muutunud pigem söögikohaks,» ütles Circle K peadirektor Kai Realo. Lähiaastatel on plaanis uuendada kõiki 60 mugavuspoodi, koguinvesteeringu maksumus on ligikaudu seitse miljonit eurot.

«Soovime, et igal teenindusjaama külastajal oleks Circle K näol olemas õdus ja mugav koht, kus ta on ööpäevaringselt oodatud ning kus saab head kohvi ja värsket toitu nautida,» lisas Realo.

Jaanuaris-veebruaris uuendatakse ka Tallinna piiril asuva Peetri, Tartu Turu ning Virumaa Haljala teenindusjaamu. Rohkem toitu plaanitakse kohapeal valmistada ja valitud jaamades saab ka Mehhiko toitu ning baristakohvi.

«Üha kiirema elutempo juures on järjest olulisem, et toit oleks värske, tervislik ja tasakaalustatud, kuid samas maitseküllane. Mehhiko köök kuulub Tai, Itaalia ja Hiina köögiga maailma kõige populaarsemate hulka, aga Eestis on see täna veel üsna avastamata ning seetõttu otsustasime tuua klientideni just valiku Mehhiko köögist – kohapeal valmistatakse nii burritod, natšod kui ka quesadilla’d,» selgitas Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel.

Kõik Circle K teenindusjaamad on avatud ööpäevaringselt. Menüüst võib tellida kohapeal valmistatavaid võileibu, hot dog'e, burgereid ja vrappe nii vegantoidu austajatele kui ka lihasõpradele. Mehhiko köögi valikut ja baristakohvi pakutakse klientidele valitud jaamades esialgu päevasel ajal, mil kliendid ootavad laiemat tootevalikut lõunaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles