Hertsoginnad endiselt vaenujalal? Põhjus, miks Kate Middletonist ei saa Harry ja Meghani lapse ristiema

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton ja Meghan Markle
Kate Middleton ja Meghan Markle Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images

Meghan Markle ja prints Harry peaksid oma esiklast tervitama juba aprillikuus, ja kuigi väidetavalt ei ole hertsoginnad omavahel vaenujalal, ei saa Kate Middletonist siiski suure tõenäosusega kuningliku beebi ristiema.

Põhjus on lihtne: tegemist on järjekordse kuningliku pere traditsiooniga. Tavaliselt ei saa lähisugulased ja nende kaasad kuninglike beebide ristivanemateks, kirjutab Cosmopolitan.

Protokollist lähtudes ei ole ka prints Harry oma venna ja Kate Middletoni laste ristiisa. Kuninglik korrespondent Robert Jobson selgitas väikese prints George'i ristimisel, et kuna prints Harry on lapse jaoks lähisugulane, saab tal lapse elus niikuinii oluline roll olema. 

Samas, teades seda, kuidas Meghan Markle on kuningliku perekonnaga liitudes varemgi protokolli rikkunud, ei oleks ka see üllatus, kui paar oma esiklapse ristivanemateks siiski prints Williami ja Kate Middletoni valiksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles