Mida see tähendab, kui keegi sind unes näeb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Olaf von Lieres / PantherMedia / Olaf von Lieres

Unenägudest tehakse suurt kära, kuid osad on tõepoolest tähendusrikkamad kui teised. Üks asi on see, keda ise enda unenägudes näed. Aga mida see peaks tähendama, kui sa ise kellegi teise unenägudes oled?

Kui keegi ütleb, et nägi sind unes, võib sellel mitu põhjendust olla. Kõige tõenäolisemalt olete te tihedalt üksteise eludes või oli teil hiljuti mõni tähendusrikas jutuajamine. Tähendusrikas olukord võib jääda unenäo nägijale mõneks ajaks mõtetesse ning aju genereerib seda ka öösel.

Kuidas aga selgitada seda, et sind näeb unes inimene, kellega pole aastaid suhelnud? Kliiniline psühhoterapeut doktor LeslieBeth Wish selgitab, et kui ta näeb pilti kellestki, räägib kellegagi või kohtab mõnes raamatus/filmis sinusarnast tegelast, siis on suur tõenäosus, et ta näeb sind unes. Doktori sõnul on see harva puhas kokkusattumus, vahendab EliteDaily.

Kokkuvõttes võib öelda, et mida suurem osa sa kellegi elust oled, seda tõenäoliselt sa tema unenägudesse ära eksid. Siinkohal meenutab Wish, et «osa olema» ei tähenda tingimata lähedust. Isegi väike uudishimu või meenutus võib alateadvuse tööle panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles