6 märki, et su partner on teie suhtest tüdinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Igas suhtes on kirglikumad ajad ja energiavaesemad ajad. Kuidas aru saada, et tegu pole faasiga, vaid ta on teie suhtest lihtsalt tüdinud?

1. Üleüldine tüdimus

Kui su partner oli varem teie tegevuste ja elu osas entusiastlik, kuid viimasel ajal paistab sealt vaid tülpimus, peaks suhet lähemalt vaatlema. Kui partner on suhtest tüdinud, ei ole ta entusiastlik ka teie ühiste ettevõtmiste ja plaanide osas.

2. Ta ei soovi enam uusi asju proovida

Kui tihti te midagi uut proovite? Olgu selleks söögikoht või sari. Kui ta oli varem seiklushimuline ning valmis sinuga uusi kogemusi kogema, siis selle huvi pikaajaline langus näitab, et ta ei ole suhtest enam vaimustuses ning ta ei näe mõtet uusi asju proovida.

3. Ta soovib aina vähem aega koos veeta

Paarilisel on pidevalt vabandused, miks ta peab kuskil mujal olema või midagi muud tegema? Ilmselt soovibki su paariline mujal viibida kui sinu kõrval.

4. Ta ei küsi enam küsimusi

Kui oled koos kellegi uuega, on kõik põnev. Tahaks üha rohkem teineteist tundma õppida. Mõistagi see faas mingi hetk vaibub, kuid uuudishimu teineteise mõtete ja arvamuste osas peaks säilima. Kui ta mingil hetkel enam sinust ja sinu seisukohtadest ei huvitu, pole tema jaoks tõenäoliselt sinu tundmaõppimine kuigi huvitav.

5. Ta on koos olles telefonis

..või arvutis või mõnes muus ekraanis. Eks oleme kõik süüdi liigses nutisõltuvuses, kuid kui ta on lõviosa ajast pigem oma ekraaniga kui sinuga, siis on teil probleem. Ta võib olla füüsiliselt sinuga koos, kuid teda tegelikult ei huvita eriti ning ta veedab oma aja pigem nutimaailmas.

6. Ta ütleb, et tal on igav

On palju väikeseid märke, mida võiks näha. Küll aga tasub tähelepanu pöörata ka siis, kui ta tõesti seda sulle ise väljendab. Vahel on see lihtsalt kurtmine: me ei käi enam kuskil väljas, me ei tee midagi koos, mul on igav. Neid lauseid tasub uskuda ja tõsiselt võtta.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles