Tallinnas toimub kuu aja pärast esimene Magusafestival

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjal

Sõbrapäeva eel, 10. veebruaril toimub Tallinna Kultuurikatlas koguperesündmus Magusafestival. Esimest korda toimuv üritus pakub päeva jooksul magusaid elamusi nii suurtele kui väikestele, kes saavad tutvuda peamiselt kodumaiste ettevõtete toodanguga.

Magusafestivali idee taga seisavad tippkokk ja restoranipidaja Joel Ostrat ning sündmuskorraldajad Marek Falgot ja Sander Haugas. «Tekkis mõte teha üks lõbus koguperepäev ning siduda see magusate elamuste ja lõbusa programmiga, kus igaüks leiaks ja avastaks endale meelepärase toote, sest olgem ausad, kõigile meeldib vahepeal maiustada,» räägib Falgot. «Ning ühekorraga kõiki poelettidel olevaid tooteid ära proovida või kokku osta on ka keeruline,» lisab korraldaja muheledes.

Joel Ostrat
Joel Ostrat Foto: Pressimaterjal

Magusafestivali eesmärk on pakkuda toredat perepühapäeva, kus on võimalik tutvuda erinevate, peamiselt kodumaiste magusate toodetega. Kõik osalevad ettevõtted pakuvad külastajatele enda sortimendi magusat poolt, lisaks tutvustatakse uusi maitseid. «Magusafestivalil toimuvad ka erinevad töötoad, lavale astuvad muusikud ning toimuvad mitmesugused mängud suurtele ja väikestele,» tutvustab Falgot esimest korda toimuva festivali programmi.

Magusafestivalil, mida esitlevad Gustav ja Geisha, osalevad:

Barebells, Boost Juice Bar, Choco Kebab, Chocokoo, Chocolatistid, Cotto Sweets, Donut stop, Dr.Funny Gifts, Ecomari, Fentimans, Fruuti smuuti, Gelato Ladies, Glaze, Golden Stevia, Karamelle, Karu Talu šokolaad, Kirsipea, Kohvik Inspiratsioon, KommKomm, Koogimeister, Kõlleste Kommimeistrid, Lamuu, Limonaad Traditsiooniline, Lushmama, Magusad pannikad, Maheleib, Mahemarket, Mamac, Mandli Mihkel, Margot Crepes & Waffles, Mari-Liis Lutsari vegan maiustused, Marufood, Minimelts, Minipannkook, MyCake, Nohik kohv, Nopri Talumeiereile, Nuttybite, Olde Hansa, Pärnu kokaring, Rosenberry, Surf Cafe, Tartu Mill, Tippkokk Joel Ostrat, Toiduvõlur, Torditeadus, Vahvlihaldjad, Venchi, Vibrokom, Vohmarket ning esitlejad Gustav ja Geisha.

Magusafestival toimub 10. veebruaril Tallinnas, Kultuurikatlas (Põhja pst 27A). Sündmus algab kell 10.00 ning on külastajatele avatud kaheksa tundi. Pileteid Magusafestivalile on võimalik soetada Piletilevi müügikeskkonnast ning kohapealt. Lisainfo leiab sündmuse kodulehelt www.magusafestival.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles