Pariisi esimene alastisööjate restoran pannakse kinni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Alastikultuuri viljelejatele mõeldud restoran O'Naturel suleb selle aasta veebruaris oma uksed. Põhjus on lihtne — klientide nappus. 

Jäta oma mantel, püksid ja seesmised tõkked ukse taha — nii kutsuti veidi üle aasta tagasi, novembris 2017, ellu uus restoran O'Naturel Pariisi vaiksel kõrvaltänaval. Pariisi esimese nudistliku restorani loojaiks on 43aastased kaksikud Mike ja Stephane Saada, et demonstreerida nudismi populaarsust Prantsusmaal. 

16. veebruaril 2019 on aga Pariisi 12. ringkonnas asuv restoran sunnitud klientide puuduse tõttu oma uksed kinni panema. 

Restorani ellukutsujad tänasid kõiki restoranikülalisi ja ütlesid pressiteates, et jäävad meenutama üksnes häid aegu, kohtumist ilusate inimeste ja klientidega, kellega oli rõõm jagada ühiseid hetki,» vahendab TheLocalFr.

O'Natureli omanikud kutsusid oma kliente neid veel jaanuaris ja veebruari hakul toetama.  

Külastajatel tuleb järgida ka mõningaid käitumisreegleid, näiteks pole vuajerism ega ekshibitsionism, mis võiks kedagi šokeerida, lubatud, ning üksnes teismelised (kellel peavad olema täiskasvanud saatjad) võivad saalis riided selga jätta. Vanemad aga jätavad riided koos mobiiltelefonide ja kaameratega garderoobi. 

O'Natureli sisekujundus on minimalistlik ja maast laeni valgete kardinatega.

Menüüs on prantsuse bistrooköögi parimad palad — homaarid, foie gras ja teod aedpeterselli kreemikastmes — hinnaga 49 eurot kolme käigu eest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles