Kuninglik elamine! Vaata fotot prints Harry ja Meghan Markle'i Cotswoldi maakodust

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ben Birchall / PA Wire / PA Images / Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle resideeruvad hetkel Kensingtoni palees, oodates Windsori renoveerimistööde valmimist, kuid kuninglikul paaril on ka kolmas kodu.  

Prints Harry ja Meghan Markle'i kolmas kodu asub Cotswoldi piirkonnas Kesk-Inglismaal ja kuninglik reporter Emily Andrews avaldas väljaandes The Sun uhkest majast just esimese foto.

Tegemist on kuningliku paari üürikoduga, mis oli varasemalt kasutusel talumaja ja küünina ning mille väärtus on ligikaudu 2,5 miljonit naela. Meghan ja Harry armastavad käia Cotswoldis puhkamas ja külalisi võõrustamas. Näiteks on kuninglikul paaril talumajas külas käinud George ja Amal Clooney, Serena Williams ja ka Priyanka Chopra oma abikaasa Nick Jonasega.

DailyMaili sõnul on majas neli magamistuba ja lisaks ka kaks magamistuba majast väljaspool. Väidetavalt rendib kuninglik paar maja kaks aastat, kuid lepingu lõppedes, plaanivad nad seda pikendada, vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles