SÕBRANNA ARVUSTUS: Ettevaatust, «Aquaman» valmistab ihalevale naisele täieliku pettumuse! (1)

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Momoa & Amber Heard.
Aquaman (2018)
Jason Momoa & Amber Heard. Aquaman (2018) Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures / Scanpix

Aasta filmiarvustaja alustab! Käisin mina kinos vaatamas sellist filmi nagu «Aquaman». Miks? Sest terve internet karjus mu peale juba kuu aega jutti, et kõik endast lugupidavad naised maailmas on selle filmi juba ammu ära vaadanud. Seda aga sugugi mitte filmi kindlasti äärmiselt huvitava süžee pärast, vaid ikka selleks, et imetleda filmi peaosatäitja Jason Momoa imelist füüsilist vormi. Lokkav seksism, ma tean. Filmist kirjutab meie kolumnist Heidi Ruul.

Esimesed kümme minutit olid ju üsna paljulubavad - pool sellest ajast ilutses kõigi silme ees üks tõeliselt musklis ja tätoveeritud Jason. Aga siis otsustati talle mingil x-põhjusel riided selga panna! No milleks ometi?! Alustuseks jube nahkvest, mille ainus boonus oli see, et mehe käsivarred jäeti endiselt imetlemiseks. Vest asendus üsna kiirelt juba ürg-eestlasliku linase särgiga. Selline kartulikoti moodi asi, millest ei näe läbi isegi ultramoodsad 3D prillid. No ja grande finale tuli loomulikult võimalikult läikivas superkangelase kostüümis. Miks, ma küsin?!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles