Pane tähele! Need on 5 asja, mida peaksid iluekspertide sõnul tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beautiful woman portrait
Beautiful woman portrait Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Anna Omelchenko

Austraalia tuntud ilueksperdid jagavad soovitusi, mida peaksid ilusa naha ja kaunite juuste nimel kindlasti meeles pidama.

1. Kui kasutad meigieemaldusrätikuid, loputa nägu

Meigikunstnik Mia Hawkswell paneb südamele, et näo korralik puhastamine on esimene oluline samm näohoolduses. «Meigieemaldusrätikuid kasutades on oluline pärast nägu loputada, et kõik jäägid maha tuleksid. Ma olen näinud, et vastasel juhul võib nahale ja silmadele tekkida ärritus,» selgitab ta. Samal põhjusel on oluline ka silmameik korralikult maha võtta.

2. Ära valgenda juukseid kodus

Kuulsuste juuksestilist Anthony Nader tuletab kõigile meelde, et kui sa ei soovi just porgandikarva juukseid, tasub valgendaja käest panna. «Kui sa tahad juukseid mitme tooni võrra heledamaks saada, ei ole mõtet neid ise rikkuma hakata. Pärast pead niikuinii kahjude kõrvaldamiseks salongi minema,» räägib ta.

3. Loputa soolane vesi juustest välja

Juuksestilist Pierre Hadid sõnab, et väga tihti ei kanna naised juuste eest korralikult hoolt. «Kui tuled soolasest veest ujumast, on väga oluline nii naturaalsed juuksed kui ka juuksepikendused ära loputada,» ütleb ta. Eriti tähelepanelik tasub olla juuksepikenduste omanikel, sest soolane vesi mõjutab nende kvaliteeti.

4. Puhasta ka kaela- ja dekolteepiirkonda

Kuulsuste kosmeetik Melanie Grant juhib tähelepanu, et nägu puhastades unustavad paljud naised ära kaela- ja dekolteepiirkonna. Regulaarne niisutamine ja koorimine on ka nende piirkondade puhul tähtis.

5. Ära unusta päikesekaitset

Nahahooldusekspert Zoe Devine tõdeb, et sageli unustavad naised ära kõige olulisema sammu - päikesekaitse. «Päike soodustab tugevalt enneaegset vananemist ja pigmendilaikude teket,» räägib ta. Puutume päikesekiirgusega kokku igapäevastes tegevustes, näiteks koeraga jalutades või poodi piima järele lipates, sellepärast on oluline kasutada päikesekaitset iga päev, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles