Kohalik restoran tegi Lasnamäe Lastekeskusele uhke jõulukingi (1)

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lasnamäe linnaosa valitsus

Lasnamäe elanike seas populaarne kogupererestoran Kitchen Rõõm kinkis heategevuskampaania «Inglikuu» raames Lasnamäe Lastekeskusele uhke plasmateleri.

Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski märkis kohaliku restorani algatust kommenteerides, et nad on juba korduvalt teinud erinevaid heategevuskampaaniaid ja üritusi, mille eesmärk on aidata ja toetada Lasnamäe lapsi ja teismelisi.

«Linnaosa valitsus on väga tänulik ja avatud koostööks organisatsioonide ja ettevõtetega, mis soovivad kaasa aidata kogukonna arengule ja teha heategusid neile, kes seda vajavad. Isegi väikestel headel tegudel on suur sotsiaalne tähendus ning nad väärivad tähelepanu ja järgimist,» ütles linnaosa vanem.

Restoranijuht tänas omakorda kõiki restoranikülastajaid nende panuse eest kingitusse. «Terve detsember toimus restoranis Kitchen Rõõm heategevuskampaania «Inglikuu», mille eesmärk oli osta Lasnamäe Lastekeskusele teler. Restoranikülastajatele pakutud allahindlused «konverteerisime» rahaks ning ostsime selle summa eest kaasaegse plasmateleri,» ütles restorani Kitchen Rõõm juhataja Marina Melnik.

Nagu planeeritud, anti kingitus üle jõulude ajal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles