Tunned kohtingurakenduse kasutamise pärast piinlikkust? Korda endale neid lauseid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Hoolimata sellest, et kohtingurakendused on tänapäeva maailmas levinud suhtluskanalid, kogeme nende kasutamise pärast siiski valehäbi. Kui sinagi tunned põhjuseta piinlikkust, korda endale neid lauseid.

1. «Mul ei ole piinlik öelda, et saime tuttavaks kohtingurakenduses»

Me oleme jõudnud aastasse 2019, mis tähendab, et kellegi kohtamine internetis või spetsiaalses äpis ei ole midagi ebatavalist ega piinlikku. Mõtle näiteks sellele, et mõned inimesed teenivad raha sotsiaalmeediasse pilte postitades. Internet annab meile palju võimalusi ja inimestega suhtlemine ning kohtumine on ühed neist. Mõtle, kui paljude ägedate inimestega sa võid tutvuda.

2. «Ma väldin eelarvamusi»

On väga suur tõenäosus, et keegi su sõpradest või tuttavatest juba teab inimest, kelle kohtingurakendusest leidsid. Tee endale teene ja võitle kiusatusega uurida välja kõik pisidetailid selle inimese kohta. Ole eelarvamustest vaba ja kujunda oma arvamus pärast inimesega kohtumist.

3. «Ma lisan oma profiilile info, mis minus hea tunde tekitab»

Oma profiilile õigete piltide ja tutvustuse lisamine võib osutuda keeruliseks, sest sisimas tahad ju ikka üles laadida parimad pildid ja kirjutada valmis vaimukad tekstid. 2019 on aeg olla sina ise. Ära unusta, et sa juba oled vaimukas ning näed hea välja, nii et lõpeta muretsemine ning ole enda ja teiste vastu aus. Ainult nii saad leida sarnaste huvide ja väärtustega inimese.

4. «Ma suhtun enda heaolusse tõsiselt»

Kui su sõbrad või perekond kohtingurakendusi ei mõista, võid ka ise selle üle kergesti nalja visata. Kui aga sisimas tunned, et oled õiges kohas ja soovid inimestega tutvuda ning leida kohtingukaaslasi, ära vaeva oma pead teiste arvamusega.

5. «Ma ei tunne ennast halvasti, et püüdlen asjade poole, mida tahan»

Kui tahad uute inimestega tuttavaks saada ja kohtingutel käia, ei ole kohtingurakenduse kasutamises midagi halba. Pole mingit põhjust ennast kehvasti tunda, kui soovid väga kaaslast leida ja astud selle nimel erinevaid samme, vaadates ringi ka äpimaailmas, kirjutab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles