Saaremaal teeb tüdrukutenimedes ilma ülekaalukalt üks nimi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Millised beebinimed teevad ilma Eesti suurimal saarel?

Saarte Hääl kirjutab, et Mullu olid Saaremaa vallas popimad poisslapsenimed Kenneth ja Robin, tüdrukunimedest juhtis teiste ees aga ülekaalukalt Lenna.

«Saaremaa valda sündis mullu 308 last – 166 poissi ja 142 tüdrukut – ning kokku pandi lastele 255 erinevat nime,» ütles Saaremaa vallavalitsuse rahvastikutoimingute peaspetsialist Avo Levisto.

Koguni neljale pisipoisile panid vanemad nimeks Kenneth. Vallas on sama nime kandvaid meessoo esindajaid tänavu 1. jaanuari seisuga kokku 11. Nime Robin sai möödunud aastal samuti neli poissi. Kokku on sama nime kandjaid Saaremaa vallas aga lausa 51.

Nime Lenna sai koguni kuus pisitüdrukut. Nüüd on selle nime kandjaid vallas kokku kümme. Nime Saara sai kolm beebit. Nüüd on Saara-nimelisi naissoo esindajaid vallaelanike seas kokku seitse.

Kaks beebit said möödunud aastal nimeks Adeele, Elenora, Helena, Isabella, Keira, Kendra, Liisi, Lisandra, Maria, Mirell, Mirtel, Rosanna või Sandra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles