7 naist paljastavad, miks nad kihluse katkestasid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Chris Yates / PantherMedia / Chris Yates

Kihluse katkestamine on ilmselt üks keerulisemaid otsuseid. Miks naised on loobunud oma nõusolekust kaaslasega abielluda?

Kasvasime lahku

Me ei meeldinud enam üksteisele. Me hakkasime rääkma hüpoteetilistest olukordadest nagu «mis siis, kui ma ei taha sinuga terve aasta koos elada?», «kas me võiks olla avatud suhtes?». Panin lõpuks pildi kokku ja lahkusin.

Ta oli liiga klammerduv

Ta vajas, et keegi avaldaks talle armastust 30 korda päevas. Tal polnud sõpru ja ta oli iga kord häiritud minu sotsiaalelust. Ma proovisin teda sulandada, kuid ta keeldus ning lõpuks süüdistas mind kõrvalejätmises.

Ütlesin jah pulmakleidile, aga mitte abielule

Kui pulmi planeerisime, siis taipasin, et olen rohkem elevil kleidist kui ideest temaga terve elu koos veeta.

Ta oli saripetja

Ta oli kõikvõimalikes tutvumisportaalides ja -äppides, tutvus erinevate meestega kui olin tööl. Ta hakkas minu eest kõike varjama ja mina muutusin hulluks armukadedaks jälitajaks. Vaatasin tema telefoni, lugesin tema e-maile ning lõpuks ei suutnud keskenduda ei tööle ega koolile. Vihkasin end selle pärast ja vihkasin lõpuks teda.

Ta vajas pidevalt upitamist

Ta oli väga ebakindel. Ta vajas, et ma kinnitaksin talle, et tema kooliprogramm on minu omast keerulisem, et ta on kõige parem mees. Pidin pidevalt talle tõestama oma armastust ja lojaalsust. Ilmselt tulenes see tema lapsepõlvest.

Tema süda oli mujal

Ta tunnistas poolteist päeva enne pulmi, et armastab teist naist.

Tunded kadusid

Ma taipasin, et ei armastanud teda tegelikult. Olime liiga erinevad ja mõte tema puudutusest tülgastas mind. Olen sotsiaalne inimene, aga tema tahtis vaid kodus istuda.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles