Ole nagu Meghan Markle! Tee kodus ise hertsoginna kiidetud näomaske

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images / Scanpix

Meghan Markle'i kosmeetik Nichola Joss jagab kahe populaarse näomaski retsepti, mis kuuluvad ka hertsoginna lemmikute hulka.

Nichola Joss sõnab, et suurem osa tema klientidest armastavad isetehtud näomaske. «Neid on kerge valmistada, nad on odavad ja sul on täielik kontroll kõigi koostisosade üle, mida oma nahale kannad,» selgitab ta.

Mask kookosõli ja kurkumiga:

Kookosõli tagab pehme ja siluva koostise, millele lisatud kurkum rahustab ja aitab leevendada põletikke ning ummistusi. Jossi sõnul on see ideaalne kombinatsioon, et nahka niisutada ja lisada sära, olemata õrna näonaha vastu liiga karm.

Soovitatav on lisada teelusikatäis kurkumit ja kaks supilusikatäit kookosõli, korralikult segada ja kanda näole viieteistkümneks minutiks enne duši alla minekut.
 

Mask kaerahelveste ja meega:

Kui idee kookosõli kandmisest näole ei ole sinu jaoks, katseta teise populaarse maskiga. Võta peotäis kergelt kooriva toimega kaerahelbeid ja natukene mett, mis on antibakteriaalse toimega. Sega ja kanna näole. Selline mask aitab nahka rahustada ja niisutada, vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles