Toiduga seotud uusaastalubadused, mida sa oled võimeline pidama

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nils Weymann / PantherMedia / Scanpix

Võid endale julgelt anda need toiduga seotud lubadused, sest me lubame, et need ei murra konti! Ära unusta, et ka väikesed lubadused võivad tuua suure muutuse.

Tee külmkapis suurpuhastus

Kas sa tead, et 90 protsendilise tõenäosusega on sinu külmkapis mõni konserv või kaste, mis aegus juba 2015.aastal? Viska see ära!

Osta endale hea nuga

Tee natuke uurimistööd, et selgitada välja, milline nuga sinu jaoks kõige vajalikum on. Millist toitu sa teed kõige sagedamini? Hea nuga muudab sinu elu nii palju kergemaks!

Hoia oma nuga teravana

Hea ja kvaliteetse noa ostmisest pole suurt tolku, kui sa seda aeg-ajalt ei terita.

Söö köögivilju

Sa ikka sööd juba köögivilju, eks? Aga kui sa tahad ennast veel rohkem ületada, siis vaata oma ostunimekiri üle ning asenda üks rämpstoidu poole kalduv pala ka pigem köögiviljaga. Tehtud!

Võta käsile üks retsept, mida sa oled alati tahtnud teha

Kui sul on mõni retsept, mida sa oled alati tahtnud proovida, kuid pole julgenud, sest see on liiga keeruline tundunud, siis nüüd on õige aeg! Ja kui lähebki nässu, mis siis sellest?

Proovi toidu ette tegemist

Tee lihtsalt topelt kogus sööki ja ladusta see karbikestesse. Pole ju nii raske, aga mitu päeva muretut elu.

Vii armastatud inimene uhkele õhtusöögile

Endale sa juba uhke noa ostsid, miks mitte nüüd kedagi teist poputada? Pole mingit põhjust, miks te ei võiks nädala lõppu tähistada mõnes eriti heas restoranis.

Küpseta midagi oma kolleegidele

Kujuta ette oma kolleegide nägusid, kui ilmud esmaspäeva hommikul tööle mõne isuäratava küpsetisega.

Ole uhke enda valmistatud eine üle

Kokkamine ei ole alati kerge! Aga siiski sa teed seda. Pane hästi õnnestunud einest pilt Instagrami või helista vanaemale ja ütle talle, et sinu valmistatud pada viiks tal keele alla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles