Vanaema kalapraadimine viis 11-aastase poisi hauda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camron Jean-Pierre
Camron Jean-Pierre Foto: Gofundme

«Isa, ma armastan sind.» Need olid 11-aastase Camron Jean-Pierre’i viimased sõnad oma isale Stevenile. Mõne aja pärast suri ta haiglas.

Traagilised sündmused rullusid lahti New Yorkis, kui Camron tahtis oma isaga minna uue aasta esimeseks päevaks külla oma Brooklynis elavale vanaemale. Mida nad aga ei teadnud, oli tõsiasi, et vanaema valmistas õhtusöögiks turska. Ja väike Camron oli kalale allergiline.

«Juhuslikult valmistas ta kala just siis, kui me sisse astusime,» ütles isa Steven The New York Postile. Tavalisel juhul ei oleks poiss nii tõsiselt kalalõhnale reageerinud, kuid sel korral oli lõhn nii intensiivne, et poiss kaotas teadvuse ja kukkus kokku.

Isa proovis allergiahooga võidelda ning pihustas spreid. «See tavaliselt töötab, kuid mitte sel korral. Seega kutsusin ma kiirabi,» meenutab murtud isa.

Kiirabi oodates püüdis isa poega elustada ning hetkeks tuli Camron teadvusele. Piisavalt, et isale kaks musi anda ning öelda: «Isa, ma armastan sind.»

Parameedikud viisid poisi Brookdale’i haiglasse, kus ta ka suri.

«Mu poeg oli parim,» meenutab Steven. «Ta tegi kõik enda ümber õnnelikuks. Ta tegi oma isa õnnelikuks.»

Lehel GoFundMe on algatatud ka rahakogumise, et aidata isal maksta poisi matusekulude eest. Praeguseks on 5000dollarilisest eesmärgist kokku saadud natuke alla poole. «Ükski summa pole liiga suur või liiga väike,» kirjutatakse lehel. «Keegi ei peaks kogema oma lapse matmist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles