Levinud viga meigipintslite puhastamisel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Phovoi R.

Millal sina viimati oma meigipintsleid pesid? Ilmselt on sellest möödas juba omajagu aega, sest see on omajagu tüütu ning keegi täpselt ei tea, kuidas seda õigesti tegema peaks.

Puhastamata pintslid levitavad aknet põhjustavat bakterit. Sõltuvalt sellest, kui tihti sa pintslit kasutad, peaks seda pesema kord päevas või kord kuus.

Et mitte pintsli harjaseid lõhkuda, peaksid valima õige vahendi. Võid valida mõne spetsiaalse meigipintslipuahstusvahendi või saad kasutada ka näiteks beebishampooni. Vala väike kogus vahendit oma käele või puhastusmatile ning keeruta niiskeid harjaseid selle sees.

Ära tee seda viga, et paned meigipintslid üleni vette ligunema. Vesi mõjub halvasti liimile, mis harjaseid pintsli varre küljes hoiab ning peagi ei ole sul pintsli küljes üldse harjaseid, kirjutab Cosmopolitan. Kuivata pesu järel pintsli harjased, et vesi ei pääseks liimini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles