Mees venitas hirmust vananemise ees peenise ümber tainarulli

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ray Houghton on näinud palju vaeva, et saada täpselt sellist keha, nagu ta tahab. Kuid tema viimane samm sellel teel on mõnegi inimese jaoks üsna ekstreemne.

Ray on bodybuilder ning tegelenud aastaid oma keha vormimisega. Aga mida vanemaks mees jäi, seda rohkem hakkas ta häbenema 17-aastaselt tehtud tätoveeringuid, lisandunud vananemise märgid nagu veenilaiendid ja kortsud ei teinud 61-aastast meest samuti rõõmsaks.

Tema lahendus? Tätoveeringud. Ta on tätoveerinud ära kogu oma keha, kuid oli veel üks koht, mis polnud kaunistatud – tema peenis. Et seda aga võimalikult mugavalt teha, pidi ta oma meheau tainarullile venitama.

«Ma ei tunne enam tätoveerimise valu, kuid mu tätoveeringukunstnik ei suutnud uskuda, et ma tahaksin nii tundlikku piirkonda tätoveerida,» ütles Ray. «Oli päris palju verd ning järgmisel päeval oli ebamugav kõndida.» Lisaks paistetasid üles mehe munandid, mis olid lõpuks neli korda tavapärasest suuremad.

«Me kasutasime tainarulli, sest see oli kõige kergem viis tätoveerimiseks. Alguses oli tõesti veider, kuid lõpus tundus see väga loogiline. Kõik õnnestus täiuslikult,» tõdeb Ray, kes on tätoveeringute alla pannud ligi 8400 eurot ning rohkem kui 240 tundi.

«Ma olin meeleheitel,» meenutab Ray, kui väga ta ülekeretätoveeringuid igatses. «Mulle ei meeldinud peeglisse vaadata ja näha oma vananevat nahka. Mulle meeldib noor välja näha.»

Pärast jõululaupäeval peenise tätoveerimist tunneb Houghton end enda sõnul lõpuks täielikuna. «Nüüd võin ma uhkelt minna nudistide randa. Ma tunnen end kuulsusena ja ma armastan, kui inimesed mind jõllitavad. Ma olin kaotanud suure hulga enesekindlust ja hakkasin end vana mehena tundma. Mulle on väga oluline, mida inimesed minust mõtlevad. Nüüd näitan ma uhkelt taas oma keha ja ei suuda ära oodata, kui saan seda üleni näidata. Ma armastan seda,» vahendab Metro õnneliku mehe sõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles