Sõbranna holistikakool. Konkreetseid näpunäiteid, kuidas ellu raha ja küllust juurde tuua

Ingrid von Wicca
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Möödunud jõulupühade valguses, kus rahataskud tühjaks kulutatud, on paras aeg rääkida rahast. Räägime raha energiast. Meie modernses maailmas on inimeste number üks sõltuvus raha. Me tahame seda saada lihtsalt, kergelt, palju korraga ja koguaeg. Reaalsus on vastupidine. Suurele osale inimestele tuleb raha raskelt, vähe ning harva. Miks?

Kõik oleme ennast aga mingil eluperioodil raha nimel ühel või teisel viisil müünud, see aga on sisuliselt prostitutsioon. Teinud ületunde, võtnud vastu töid, mida hinges põlgame, olnud tööl raha pärast ja sellega maganud maha mõne lähedase sünnipäeva või mõne suurema, tähtsama perepüha. Oleme kõik läinud haigena tööle. See ongi iseenda müümine, raha eest.

Miks sa ennast müüd? Kas sa kardad, et sul puuduvad piisavad vahendid, et hakkama saada? Kuidas ja millal sa ennast müünud oled? Millised hirmud on sundinud sind ennast raha nimel müüma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles